history
 • Kevin
  Animator
  Kevin

  In 2016 is Kevin Newfound Productions gestart met het idee om (startende) ondernemingen te voorzien van videoproducties, animaties, fotografie en andere grafische wensen. Kevin heeft een achtergrond als grafisch ontwerper en online marketeer, met een voorliefde voor storytelling. Al snel heeft hij de armen ineen gesloten met een groep mannen die hetzelfde doel voor ogen hebben.

 • Shannon
  Fotograaf
  Shannon

  Shannon heeft een achtergrond in business innovation & management, met daarnaast een passie voor fotografie. Van actiefoto’s tot het vastleggen van stillevens, Shannon heeft het in de vingers. Shannon scout en traint ook andere fotografen om dezelfde mooie plaatjes te kunnen schieten.

 • Een complete boyband
  Thimo en Marc sluiten aan
  Een complete boyband

  Twee maanden na de oprichting van Newfound zijn Thimo en Marc aangesloten bij het bestaande team. Omdat iedereen een andere expertise heeft, kunnen we vanaf nu een totaaloplossing voor digitale communicatievraagstukken bieden.

 • Thimo
  Videograaf & editor
  Thimo

  Thimo heeft een achtergrond als media designer en weet hierdoor wel raad met het maken én bewerken van vette video’s. Check vooral even een greep uit de evenementen die Thimo heeft weten vast te leggen in ons video portfolio. 

 • Marc
  Grafisch vormgever
  Marc

  Marc is een man met handen van goud en tevens de vierde musketier van Newfound Productions. Met een achtergrond als grafisch vormgever weet hij logo’s, flyers en personages zonder probleem tot leven te brengen. 

Vandaag
DREAM BIGGER

Vandaag de dag hebben we naast de vier knappe koppen die hierboven beschreven staan, ons netwerk uitgebreid met andere animators, fotografen, stemacteurs en grafisch vormgevers. Wil jij een animatievideo laten maken? Of host jij een evenement dat vastgelegd moet worden? Neem vooral contact met ons op!

Judobond Nederland

Shannon en Thimo zijn inmiddels bekende gezichten bij ons. Ze weten bijvoorbeeld ons jaarlijkse evenement Budodag feilloos vast te leggen met zowel fotografie als video. Deze gemotiveerde jongens leveren topwerk en hebben er ook nog eens veel lol in! 

Sportcafé Olympos

In onze keuken is het idee van Newfound Productions natuurlijk allemaal begonnen. Het zijn stuk voor stuk toppers die ons meerdere malen hebben voorzien van posters, flyers en video’s. Ga zo door!

GoCards

Wij zijn heel tevreden over de service en het contact met deze jongens! Heel persoonlijk en fijn om mee te werken. We houden contact!